تحولات منطقه

پلتفرم نمایش‌خانگی استارنت که حدود چهار ماه می شود دچار درگیری‌های مالی با سرمایه گذارش شده بود، حالا از دسترس خارج شده است.

استارنت از دسترس خارج شد!/ بلاتکلیفی سریال‌های ناتمام
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، در حالی که بسیاری از مخاطبان مدت‌هاست در انتظار پخش قسمت‌های جدید دو سریال استارنت یعنی «کنکل» و «جزر و مد» هستند، سایت رسمی این پلتفرم از دسترس خارج شد و شائبه‌هایی را درباره پایان قطعی فعالیت این سرویس ایجاد کرد.

اگرچه این احتمال وجود دارد که مشکلات فنی، باعث به وجود آمدن این اتفاق شده باشد اما صفحه اینستاگرام استارنت از چند هفته قبل و کانال تلگرام آن از چند ماه قبل به‌روزرسانی نشده تا شائبه‌ها در این باره تقویت شود.

در حالی که پخش دو سریال استارنت ناتمام مانده، کاربران انتظار دارند ساترا به نمایندگی از آن‌ها، جلوی توقف پخش آثار و تضییع حقوق تماشاگران را بگیرد.

پایان احتمالی فعالیت استارنت و نیمه‌کاره ماندن سریال‌های آن، بار دیگر آخرین حضور حمید و مجید آقاگلیان مالکان این پلتفرم را در شبکه خانگی به یاد می‌آورد که با پخش نیمه‌کاره «قهوه تلخ» همراه شد.

به نظر می‌رسد از دسترس خارج شدن استارنت، می‎تواند فرصتی برای پخش سریال‌های این پلتفرم در بسترهای دیگر پخش باشد و در شرایط کنونی وضعیت پخش «کنکل» و «جزر و مد» همچنان در بلاتکلیفی است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha